Наявність нерухомості у Льовочкіна на Лазурному узбережжі Франції повинні перевірити НАБУ, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

Наявність нерухомості у Льовочкіна на Лазурному узбережжі Франції повинні перевірити НАБУ, - Рабінович

Наявність нерухомості у Льовочкіна на Лазурному узбережжі Франції повинні перевірити НАБУ, - Рабінович
Джерело:  Головком

Сергій Льовочкін володіє елітною нерухомістю в бухті Середземного моря в містечку Сен Жан Кап Ферра. Про те, що вілла колишнього глави адміністрації екс-президента Януковича знаходиться на Лазурному узбережжі Франції, написав на своїй сторінці Facebook народний депутат України Вадим Рабінович, пише Главком, повідомляє ONLINE.UA.

Згідно із земельним кадастром міста, володіння Льовочкіна простягаються на п'ять земельних ділянок, об'єднаних однією поштовою адресою. Вілла оформлена на громадян Кіпру через ряд фіктивних фірм, зареєстрованих в Люксембурзі і Данії. Раніше ця вілла належала родині, що займалася вантажними перевезеннями, а після німецьким підприємцям, які виробляли зброю.

На думку народного депутата, французька нерухомість є не тільки втіленням мрій згаданого українського політичного діяча, а й чудовою нагодою простежити за рухом незаконно отриманих коштів в офшорних компаніях, а також задокументувати його участь в інших справах. За деякими оцінками, вартість такого об'єкта нерухомості може складати близько 40 млн євро.

«Буквально кілька тижнів тому я звернувся до правоохоронних органів України з проханням дати мені відповідь і розслідувати наявність на найпрестижнішому півострові Франції в найдорожчому районі квартири (будинку, замку) народного депутата України Сергія Льовочкіна. Відправив їм матеріали, які засновані на розслідуваннях журналіста Сергія Лещенка. У відповідь, боячись розслідування, пан Льовочкін зліпив цю безглузду фальшивку про «покупку мною острова», вважаючи, що він цим прикрився», - написав на своїй сторінці депутат. Рабінович підкреслив, що інформація, яка з'явилася в ЗМІ, про покупку ним земельної ділянки на острові Сен-Мартен за 12 млн дол, є провокацією і брехнею, поширеною прес-службою Льовочкіна з метою його дискредитації.

Політик також зазначив, що всі наявні у нього матеріали з приводу французької нерухомості Льовочкіна були ним направлені до НАБУ та СБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?