Стало відомо рішення Трампа щодо санкцій проти Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо рішення Трампа щодо санкцій проти Росії

Стало відомо рішення Трампа щодо санкцій проти Росії

Президент США Дональд Трамп підписав законопроект про нові обмежувальні заходи проти Росії, Ірану і КНДР.

Про це в рамках розмови з журналістами в Тбілісі заявив віце-президент США Майк Пенс, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Читайте також: Якесь хамство: Путін різко відреагував на санкції США

Американський політик розповів, що зняття нових санкцій з Росії можливо лише в разі виконання нею взятих на себе зобов'язань. Але, не дивлячись на бажання США зняти обмеження, останні дії РФ говорять про те, що цього не станеться.

"Підписання конгресом і президентом законопроекту про санкції проти Росії означає, що ми виступаємо з єдиної позиції", - підкреслив Пенс і зазначив, що Трамп у Варшаві виступив із заявою про те, що РФ знову підтримує терористичні держави КНДР і Іран.

Як повідомляв ONLINE.UA, перш ніж потрапити на підпис до президента Дональда Трампа, законопроект про введення нових санкцій був затверджений в Сенаті і Конгресі США.

Ще до підписання Трампом документа влада Росії забрала з користування посольства США в Москві дипломатичну дачу і складські приміщення, а також заявила про необхідність скорочення кількості американських дипломатів в РФ до 455 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?