У Путіна різко відреагували на можливість поставок в Україну зброї США
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна різко відреагували на можливість поставок в Україну зброї США

У Путіна різко відреагували на можливість поставок в Україну зброї США
Джерело:  РІА Новини

Поставки американської зброї в Україну, про обговорення яких в США стало відомо раніше, можуть спровокувати ескалацію конфлікту на Донбасі.

Про це заявив прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: Поставки зброї США в Україну: у Путіна пригрозили посиленням напруженості на Донбасі

Відповідаючи на запитання журналіста про те, чи буде Кремль вести з Білим домом переговори з питання поставок в Україну зброї, Пєсков заявив: "Геополітичні міркування тут навряд чи повинні бути приводом для коментарів".

Представник Путіна заявив, що Росія дотримується позиції, згідно з якою, держави, "які претендують на роль у регулюванні" конфліктів, повинні не здійснювати дій, що можуть "спровокувати черговий виток напруженості в і так непростому регіоні".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше авторитетне американське видання заявило, що в Держдепартаменті і Міністерстві оборони США підготували план поставок оборонної зброї в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?