Порошенко вніс зміни до держбюджету на 2017 рік
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко вніс зміни до держбюджету на 2017 рік

Порошенко вніс зміни до держбюджету на 2017 рік
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко підписав закон про внесення змін до державного бюджету на 2017 рік.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українського лідера.

Читайте також: Бойовики побоюються, що ЗСУ "двома ударами" витіснять їх на територію Росії - Тимчук

За словами президента, зміни в держбюджет спрямована на підтримку соціально вразливих верств населення, фінансування будівництва доріг в областях, медицини в сільських місцевостях, а також напрямків в оборонному секторі України.

Так, передбачено заохочення одержувачів субсидій, які заощаджують тепло і електроенергію, спрямування коштів від перевиконання надходжень від митниці на будівництво доріг, виділення 4 млрд грн на розвиток сільської медицини, фінансування будівництва музеїв Героїв Небесної Сотні і воїнів АТО.

Також значні кошти будуть спрямовані на розвиток оборонного сектора для захисту держави від агресії Росії: будівництво сучасного заводу з виготовлення боєприпасів, поставки Збройним силам України нових типів озброєнь (зокрема, танків "Оплот"), закупівлю безпілотників, засобів радіоелектронної боротьби, фінансування виробництва ракет.

Крім іншого, щонайменше мільярд гривень спрямують на фінансування житлової програми для військовослужбовців контрактної армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?