Ватажок терористів ДНР запропонував жорстокий метод боротьби з корупцією
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок терористів ДНР запропонував жорстокий метод боротьби з корупцією

Ватажок терористів ДНР запропонував жорстокий метод боротьби з корупцією
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків угруповання ДНР Олександр Захарченко заявив, що хоче ввести на захопленій території Донецької області смертну кару за корупцію.

Про це він заявив в рамках інтерв'ю російським пропагандистам Захару Прілепіну і Олександру Казакову, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Ну і дурень: ватажок ДНР насмішив мережу розповіддю про зламане ліжко

Захарченко розповів, що вже "найближчим часом" хоче внести зміни в "закони" угруповання, посиливши покарання за корупцію, і ввести застосування смертної кари "як вищої міри соціальної справедливості".

"В залежності від шкоди, яку завдала та чи інша людина, державі чи суспільству, вона буде каратися за законами військового часу позбавленням життя - смертною карою", - підкреслив ватажок бойовиків.

За його словами, він вже проконсультувався з ватажками підрозділів угруповання, які нібито "розійшлися в нюансах формулювання закону", але висловили повне його розуміння.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Захарченко заявляв про плани створення на території України так званої "Малоросії" нібито з метою припинення війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?