Українське Чорне море: в Києві з'явився новий захоплюючий мурал
Категорія
Культура
Дата публікації

Українське Чорне море: в Києві з'явився новий захоплюючий мурал

Українське Чорне море: в Києві з'явився новий захоплюючий мурал
Джерело:  online.ua

У Шевченківському районі Києва з'явився новий мурал, - витончене і глибоке "Українське Чорне море".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника арт-проектів зарубіжних майстрів в українській столиці Гео Лероса.

Читайте також: Фантастичний мурал в Києві визнали одним з кращих в світі: опубліковано відео і фото

Відзначається, що автором нового муралу, розміщеного за адресою: Бульварно-Кудрявська, 35, став художник з Південно-Африканської Республіки Джейк Айкман.

Гео Лерос пояснив, що художник відрізняється двозначними роботами, в яких відображені спокійні явища природи разом з контекстом, що натякає на невідоме, яке лежить нижче.

"Палітра, що постійно змінюється, розкриває багаті нюанси кольору і тональність глибини, які ще більше відображають складність емоційної драми, що лежить в основі його предмета", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше австралійський художник намалював у прифронтовій Авдіївці мурал, в якому зобразив портрет місцевої вчительки української літератури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?