Україна збільшила обсяги видобутку газу: з'явилася інфографіка
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна збільшила обсяги видобутку газу: з'явилася інфографіка

Україна збільшила обсяги видобутку газу: з'явилася інфографіка
Джерело:  online.ua

За перші сім місяців 2017 року Україна збільшила видобуток газу на 2,7%.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу державної компанії, оператора української газотранспортної системи "Укртрансгаз".

Читайте також: "Де гроші, Зін?": Нафтогаз звернувся до Київенерго щодо боргів за постачання і транзит газу

Відзначається, що станом на 1 серпня 2017 року транзит газу РФ через Україну зріс на 22,8%, в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року, ставши рекордним за останні шість років.

У той же час, імпорт газу з країн Євросоюзу виріс в 2,4 рази до 8,1 млрд куб м, коли імпорт газу російського газу вже 613 днів дорівнює нулю.

Темп закачування газу в 2,4 рази вище торішнього, а відбір газу, - на 26,7% менше, і на даний момент в підземних сховищах газу України знаходиться вже 13,1 млрд куб м газу.

Як повідомляв ONLINE.UA, станом на травень 2017 року заборгованість українців за природний газ знаходилася вже на рівні в 7,117 млрд грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?