В Адміністрації Трампа сталася нова гучна відставка
Категорія
Світ
Дата публікації

В Адміністрації Трампа сталася нова гучна відставка

В Адміністрації Трампа сталася нова гучна відставка

Американський лідер Дональд Трамп звільнив директора зі зв'язків з громадськістю Білого дому Ентоні Скарамуччі, який встиг пропрацювати на цій посаді всього 10 днів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Читайте також: У Трампа можлива гучна відставка - ЗМІ

Зауважимо, що Скарамуччі призначили на посаду директора зі зв'язків з громадськістю незважаючи на відсутність у нього досвіду роботи з пресою. При цьому фінансист повинен був звітувати не перед главою адміністрації Рейнсом Прібусом, який виступав проти його призначення, а особисто перед Трампом.

Примітно, що Скарамуччі погрожував переслідуванням з боку ФБР і Міністерства юстиції кожному в Білому домі, хто що-небудь розповідав про нього пресі.

Звільнення було викликано вимогою глави Адміністрації Трампа Джона Келлі, якого обурило, як грубо Скарамуччі висловлювався про співробітників попереднього президентського штабу. Крім того, через фінансиста покинули свої посади екс-прес-секретар Шон Спайсер і Рейнс Прібус.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилася інформація про майбутню відставку Держсекретаря США Рекса Тіллерсона через різницю поглядів з Трампом, проте незабаром він сам спростував ці дані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?