У Молдові ухвалили гучне рішення по чиновнику Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

У Молдові ухвалили гучне рішення по чиновнику Путіна

У Молдові ухвалили гучне рішення по чиновнику Путіна
Джерело:  Agora

Віце-прем'єру Росії Дмитру Рогозіну, у якого раніше трапився конфуз з польотом у Молдову, тепер заборонили в'їзд на територію цієї держави.

Про це заявили в Міністерстві закордонних справ і європейської інтеграції Молдови, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання Аgora.

Читайте також: У путінського чиновника стався конфуз з польотом в Молдову: з'явилися деталі

У відомстві пояснили, що причиною заборони Рогозіну на в'їзд і транзит через територію Молдови стали його образливі висловлювання на адресу громадян Молдови та її влади, які він дозволив собі в рамках інтерв'ю пропагандистському телеканалу "Росія-24".

Відзначається, що висловлювання віце-прем'єра РФ розцінили як "грубе втручання у внутрішні справи держави".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дмитро Рогозін збирався в Молдову до річниці початку "миротворчої операції" Росії, і на заборону в'їзду відповів: "Не зрозумів, хто там мені що заборонив. Прилечу обов'язково", після чого його літак не пустили через румунський кордон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?