Прокуратура взялася за "міністра" угруповання ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Прокуратура взялася за "міністра" угруповання ДНР

Прокуратура взялася за "міністра" угруповання ДНР
Джерело:  online.ua

Так званому "міністру фінансів" угруповання ДНР повідомили про підозру в сепаратизмі і фінансуванні тероризму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.

Читайте також: Ватажок терористів ДНР запропонував жорстокий метод боротьби з корупцією

В рамках розслідування вдалося встановити, що 38-річна мешканка Донецька восени 2014 року з доброї волі приєдналася до бойовиків ДНР, отримавши посаду "міністра", на якій здійснювала контроль за коштами угруповання.

Сепаратистка продовжує працювати на бойовиків і на сьогоднішній день, усвідомлюючи, що здійснює дії, спрямовані на насильницьку зміну державного кордону України і фінансування тероризму.

Оскільки "міністр" угруповання ДНР знаходиться на тимчасово окупованій території Донецької області, їй заочно оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110-2, ч. 2 ст. 258-5 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко розповів, чому до цих пір не захопив Київ, як уже не раз погрожував.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?