Як і домовлялися: Порошенко прокоментував санкції США проти Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Як і домовлялися: Порошенко прокоментував санкції США проти Росії

Як і домовлялися: Порошенко прокоментував санкції США проти Росії
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко привітав українців з підписанням американським лідером Дональдом Трампом закону про введення нових санкцій проти Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку українського гаранта в Twitter.

Читайте також: У Путіна жорстко відповіли на санкції США: з'явилися деталі

Порошенко підкреслив, що влада США затвердила нові обмежувальні заходи проти держави-агресора в точності так само, як було обумовлено при особистій зустрічі у Вашингтоні.

"Вони будуть діяти до повного звільнення української землі", - зазначив український лідер. На його думку, нові санкції в черговий раз свідчать про стратегічний напрям американсько-українських відносин.

Нагадаємо, що раніше закон про санкції проти РФ, КНДР і Ірану був прийнятий в Сенаті і Конгресі США, і необхідний був підпис тільки президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, 2 серпня в Білому домі інформували про підписання Дональдом Трампом пакету санкцій з певними застереженнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?