Швейцарські граблі, або імпотенція "Динамо" в Берні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Швейцарські граблі, або імпотенція "Динамо" в Берні

Швейцарські граблі, або імпотенція "Динамо" в Берні
Джерело:  online.ua


Ви бачили на полі цих хлопців у білих футболках? У мене виникло таке враження, що вони просто розчинилися на цьому штучному газоні бернського стадіону, а згадали, що потрібно грати у футбол лише після того, як рахунок став 0:2. Тільки не треба, будь ласка, розповідати про штучне поле. Якщо вся справа лише у газоні, то чому ж "Янг Бойз" ще не виграв Лігу чемпіонів?


Мусимо визнати, що таким зараз є рівень українського футболу. Минулого року від тієї ж команди вилетів "Шахтар", а цього разу прийшла черга "Динамо". Цей "Янг Бойз" вже став нічним жахом українських команд, а ви пам'ятаєте, які емоції були після київської перемоги? Тепер же хвалена команда Хацкевича розчинилася на полі, не створивши жодного небезпечного моменту, окрім виходу Ярмоленка один на один з воротарем. Що зробило це чудо? Влупило у воротаря зі всієї сили. "Сток Сіті", кажете? "Наполі" і "Рома"? В "Колос" (Ковалівку) хіба він перейде, та й то не факт, що візьмуть.


Це ганьба, як би там не було. Тепер "Динамо" гратиме в Лізі Європи і ставитиме перед собою нові цілі. Тільки от сезон для київської команди вже не можна буде вважати вдалим, адже пан Суркіс чітко поставив перед паном Хакевичем завдання вийти в груповий раунд Ліги чемпіонів. Викреслюємо. Хто там у нас наступний з "динамівським" серцем?


Ігор Цвик, головний редактор Sportanalytic.com


Сайт

Sportanalytic.com

, читай новини про спорт українською!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?