Трампа переграли: Медведєв висловився про антиросійські санкції США
Категорія
Політика
Дата публікації

Трампа переграли: Медведєв висловився про антиросійські санкції США

Трампа переграли: Медведєв висловився про антиросійські санкції США
Джерело:  online.ua

Підписаний президентом США Дональдом Трампом закон про введення санкцій проти Росії означає початок торгової війни між країнами.

Про це заявив голова уряду РФ Дмитро Медведєв, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Як і домовлялися: Порошенко прокоментував санкції США проти Росії

На думку російського прем'єр-міністра, підписання закону, перш за все, означає відсутність надії на поліпшення американо-російських відносин, демонструє безсилля Адміністрації Трампа, а також є оголошенням Росії повноцінної торгової війни.

"Американський істеблішмент начисто переграв Трампа, - заявив Медведєв. - Попереду нові заходи, кінцева мета яких - усунення його від влади".

За його словами, антиросійська істерія в США вперше торкнулася внутрішньої політики держави, і в подальшому напруженість між країнами буде тільки посилюватися.

Як повідомляв ONLINE.UA, у відповідь на американські санкції РФ скоротила кількість дипломатів США на території держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?