Легендарний український боксер вирішив піти зі спорту: опубліковано відео заяви
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний український боксер вирішив піти зі спорту: опубліковано відео заяви

Легендарний український боксер вирішив піти зі спорту: опубліковано відео заяви
Джерело:  online.ua

Легендарний український боксер Володимир Кличко заявив про завершення спортивної кар'єри.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеозвернення, яке було опубліковано на офіційному каналі спортсмена в YouTube.

Читайте також: Стало відомо, коли Володимир Кличко оголосить важливе рішення

У своєму зверненні боксер розповів, що в житті кожного буває момент, коли необхідно перейти до наступної глави, підготуватися до нових випробувань і викликів. Він зазначив, що в його житті настав саме цей момент.

"Я роблю це, так, з деяким хвилюванням, але я абсолютно готовий до нових випробувань", - підкреслив Кличко.

Він також розповів про намір зайнятися новою кар'єрою, пов'язаною з "брендом Кличко", яка, як він сподівається, буде не менш успішною, ніж спортивна.

Як відомо, у квітні 2017 року Володимир Кличко програв в бою з британцем Ентоні Джошуа. У листопаді цього року міг відбутися бій-реванш, але, очевидно, тепер він автоматично скасовується. Менеджер британського боксера Едді Хирн у відповідь на рішення українця лише побажав йому удачі від свого імені та імені Джошуа.

У той же час, на рішення спортсмена відреагували і інші. Так, глава українського уряду Володимир Гройсман подякував Володимиру Кличко "за неймовірні перемоги", а також побажав удачі на нових фронтах.

Читайте також: Віталій Кличко назвав помилку, якої припустився під час чемпіонського бою Володимира: опубліковано відео

"Він перегорнув сторінку. Він почав писати нову історію", - прокоментував відхід Володимира Кличка з боксу і його старший брат, Віталій Кличко, який остаточно пішов зі спорту ще в 2013 році, і зараз є мером Києва.

Зазначимо, що Володимир Кличко у 1996 році отримав звання олімпійського чемпіону з боксу у надважкій ваговій категорії, був чемпіоном світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO (2000-2003, 2008-2015 роки), IBF та IBO (2006-2015 роки), The Ring (2009-2015 роки), WBA (2011-2015 роки).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?