Пропагандисти Путіна розлютили мережу новою рекламою Криму: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропагандисти Путіна розлютили мережу новою рекламою Криму: з'явилося відео

Пропагандисти Путіна розлютили мережу новою рекламою Криму: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російський пропагандистський канал RT опублікував рекламний ролик про Крим, який розлютив навіть проросійських користувачів мережі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube "RT на русском".

Читайте також: Україна зробила важливий хід проти російської пропаганди в Криму

На ролику відображено, як молода пара вибирає, куди їм відправитися на відпочинок. При цьому, курорти Домінікани, В'єтнаму, Таїланду, Еміратів, Тунісу, Європи, Туреччини, - з яких-небудь причин їм не підходять, і в результаті вони вирішують відправитися на окупований Росією півострів Крим.

"Без перекладача, без переплати, без обману, без віз, без проблем. Тому що наш", - заявили в ролику.

Варто відзначити, що ролик переглянули понад сотню тисяч чоловік, при цьому менше тисячі користувачів оцінили його позитивно, на той час як негативних оцінок він зібрав більше 10 тисяч.

Читайте також: "Руській мір" в окупованому Криму: нові фото насмішили та вразили соцмережі

"Символ занепаду Росії і політичної імпотенції Путіна", "Сервісу немає, ціни як Парижі, кругом сміття, на пляжах бомжі сновигають", "Над вами навіть українці сміються", "Ролик на конкурс за майстерністю брехні? Якщо так, то браво! Перше місце!", "Видаліть ролик, не ганьбіться!", - пишуть розгнівані користувачі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше влада Росії вирішила ввести туристичний збір у окремих регіонах, в число яких увійшов і окупований український півострів Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?