Розбушувалися наші: стало відомо про новий інцидент на Світлодарській дузі
Категорія
Події
Дата публікації

Розбушувалися наші: стало відомо про новий інцидент на Світлодарській дузі

Розбушувалися наші: стало відомо про новий інцидент на Світлодарській дузі
Джерело:  online.ua

У бойовиків угруповання ДНР, які обстрілюють позиції українських військовослужбовців в районі Світлодарської дуги, "щось" прилетіло в бліндаж.

Про це розповів український волонтер Юрій Мисягін, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Представник Держдепу США в АТО розповів про винуватця війни на Донбасі: з'явилося відео

Відзначається, що на полях в районі бойових дій тримається "пекельна погода" і температура повітря піднялася майже до 50-ти градусів Цельсія, через що стрілянина часто тягне за собою пожежі.

Так, загоряння сталося на передовій позиції сил АТО після обстрілу трасерами з боку терористів, причому швидко загасити таку пожежу складно, - вона швидко поширюється по сухому полю прямо на очах у противника.

"У відповідь по о**роченцям від "третьої сили" щось прилетіло, і прямо в бліндаж. Тепер одні сидять високій траві, а інші відновлюють позицію", - розповів Мисягін.

Як повідомляв ONLINE.UA, 2 серпня бійці ВСУ змогли просунутися на Світлодарській дузі майже на кілометр і зайняли нові позиції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?