Це ціла епоха: у мережі згадали кращі нокаути Володимира Кличка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Це ціла епоха: у мережі згадали кращі нокаути Володимира Кличка

Це ціла епоха: у мережі згадали кращі нокаути Володимира Кличка
Джерело:  online.ua

Легендарний боксер Володимир Кличко після 21 року на професійному рингу вирішив завершити спортивну кар'єру.

Всього Кличко-молодший провів 69 боїв, причому з 64 з них вийшов переможцем, а 54, - завершив достроково, повідомляє ONLINE.UA.

У 1999 році дослідники з'ясували, що сила його лівого удару становила 400 кілограмів, а швидкість, - 33,8 кілометра в годину. За непідтвердженими даними, перед одним з боїв у 2013 році Кличко вдарив по манекену для краш-тестів, датчик на якому показав силу удару в 700 кг.

Читайте також: Володимир Кличко зберіг інтригу щодо свого майбутнього: опубліковано відео

У 2013 році він став другим за тривалістю володіння титулом чемпіона у важкій вазі, - 9 років і 7 місяців.

Український боксер 11,5 років не програвав, зберігаючи всі свої чемпіонські титули, до поєдинку з британцем Тайсоном Ф'юрі 28 листопада 2015 року. Останній бій Кличко датується 29 квітня 2017, коли він показав свій максимум для перемоги над британцем Ентоні Джошуа, однак не зміг перемогти.

У мережі згадали відеонарізку найкращих нокаутів у кар'єрі Володимира Кличка:

Відзначимо, що за кілька годин публікації відео зібрало майже 20 тисяч переглядів і зібрало сотні коментарів шанувальників. "Для мене Володимир, - це ціла епоха. Скільки радості і гордості за Україну він подарував нам усім. Дякую Володя", - написав один з користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?