Світ відзначає Міжнародний день пива: традиції і факти свята
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Світ відзначає Міжнародний день пива: традиції і факти свята

Світ відзначає Міжнародний день пива: традиції і факти свята
Джерело:  online.ua

4 серпня 2017 року у світі відзначається десятий Міжнародний день пива.

Незважаючи на те, що свято це, - неофіційне, його відзначають вже більш ніж у 50 країнах по всьому світу, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Путін приїжджав на переговори з Порошенком зі своїм пивом: ЗМІ дізналися деталі

До 2012 року Міжнародний день пива відзначали 5 серпня, проте, потім святкування перенесли на першу п'ятницю серпня. Творець свята вибрав саме цю пору року, оскільки вона характерна теплою погодою і віддаленістю від інших пивних свят.

Основними традиціями святкування Міжнародного дня пива є: дозвілля в компанії друзів за розпиванням пива, поздоровлення виготівників і розповсюджувачів пива, об'єднання всіх націй світу святкуванням під єдиним пивним прапором.

В день свята також прийнято пригощати один одного пивом, пробувати нові, переважно рідкісні і дорогі, сорти пива, проводити пивні ігри та вікторини.

Як повідомляв ONLINE.UA, на музичному фестивалі Wacken Open Air в 2017 році в Німеччині проклали під землею спеціальний "пивопровід".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?