Росія після скандалу з турбінами Siemens загрожує Європі власними санкціями
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія після скандалу з турбінами Siemens загрожує Європі власними санкціями

Росія після скандалу з турбінами Siemens загрожує Європі власними санкціями
Джерело:  РІА Новини

Після введення Євросоюзом санкцій проти трьох фізичних і трьох юридичних осіб РФ, влада Росії заявила про можливість введення власних обмежувальних заходів.

Із заявою про це виступив перший заступник голови комітету з міжнародних справ Ради Федерації Володимир Джабаров, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

Читайте також: Названа сума збитків Siemens через скандал з турбінами в Криму

У Раді Федерації вказали на те, що санкції були введені незважаючи на твердження російської сторони про те, що газові турбіни не перекидалися в Крим.

"Подивимося, які заходи у відповідь розгляне Мінторг, МЗС, ці заходи, я думаю, будуть", - заявив Джабаров.

Нагадаємо, що німецький концерн Siemens поставив РФ чотири газові турбіни з забороною використання їх в окупованому Криму, проте пізніше з'явилися дані про те, що обладнання все-таки було перекинуто.

Як повідомляв ONLINE.UA, Євросоюз ввів санкції проти тих фізичних і юридичних осіб, які мали відношення до перевезення та встановлення турбін на окупованих півострові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?