У Балаклії стався новий трагічний інцидент з потерпілим
Категорія
Події
Дата публікації

У Балаклії стався новий трагічний інцидент з потерпілим

У Балаклії стався новий трагічний інцидент з потерпілим

Під час планової ліквідації наслідків диверсії на військовому складі боєприпасів в Балаклії Харківської області вибухнув один із снарядів, в результаті чого постраждав український військовослужбовець.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр ГУ Нацполіціі в Харківській області.

Читайте також: У Порошенка розкрили невідомі деталі про диверсію в Балаклії: з'явилися фото

Відзначається, що 27-річний житель Іванівки Вінницькій області служив у військовій частині в Кам'янець-Подільському, і був прикомандирований в Балаклею. Боєць виконував планові роботи по виявленню та знешкодженню боєприпасів, коли близько 12:00 7 серпня стався вибух.

В результаті події військовослужбовця у важкому стані з численними переломами, опіками і ампутованою стопою доставили у Балаклійську районну лікарню.

За фактом інциденту проводиться службова перевірка.

Як повідомляв ONLINE.UA, в березні 2017 року на найбільшому в Україні військовому складі боєприпасів у Балаклії зробили підрив, на усунення якого були витрачені десятки мільйонів бюджетних коштів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?