Війна на Донбасі: сили АТО знову зазнали втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: сили АТО знову зазнали втрат

Війна на Донбасі: сили АТО знову зазнали втрат
Джерело:  online.ua

В результаті військових дій в зоні АТО на Донбасі за добу 7 серпня був зафіксований один випадок загибелі українського військовослужбовця, в той час як ще двоє були поранені.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу антитерористичної операції.

Читайте також: Війна на Донбасі: стало відомо про успіх сил АТО

Протягом доби терористи здійснили 18 обстрілів. Зокрема, вели вогонь з мінометів 82 і 120 мм калібру по Кримському, Трьохізбенці і Новотошківському на Луганщині. Також стріляли з мінометів і гранатометів по Водяному, Чермалику, Талаківці і Новомихайлівці на Приморському напрямку.

У той же час відзначається, що майже всю ніч на 8 серпня бойовики так званої ДНР обстрілювали з мінометів 82 мм калібру, кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї позиції ЗСУ в районі Авдіївки і шахти Бутівки.

Примітно, що українські воїни відповідали щільним вогнем на більшість провокацій терористів. "Нерідко наша відповідь була досить агресивною і мала для противника фатальні наслідки", - підкреслили в штабі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про активні спроби бойовиків прорвати позиції сил АТО в районі Бахмутськой траси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?