Відомі німецькі політики виступили за зміну відносин з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомі німецькі політики виступили за зміну відносин з Росією

Відомі німецькі політики виступили за зміну відносин з Росією

Німеччині необхідно переглянути свій курс у відносинах з Російською Федерацією.

Про це кандидат у канцлери Німеччини Сара Вагенкнехт висловилася в інтерв'ю німецьким виданням, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Читайте також: Німеччина відіграє вирішальну роль в боротьбі з дезінформаційною кампанією Кремля в Європі

Відзначимо, що раніше про необхідність зміни курсу німецько-російських відносин заявив лідер Вільної демократичної партії Крістіан Лінднер. На його думку, оскільки на даний момент питання окупації українського Криму вирішити неможливо, - варто тимчасово його "загерметизувати" і зосередитися на інших пунктах взаємин з Кремлем.

"Так можна перевірити, чи хоче Росія змінити свою імперіалістичну і агресивну політику в менш критичних місцях", - підкреслив Лінднер.

Вагенкнехт повністю підтримала його слова, зазначивши, що "політики розрядки" по відношенню до РФ необхідно дотримуватися з міркувань безпеки і миру в Європі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, як в Німеччині почали відмовлятися від проектів, пов'язаних з російським газопроводом "Північний потік-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?