Тримайся, братан: "Путін" передав привіт Трампу в Нью-Йорку
Категорія
Світ
Дата публікації

Тримайся, братан: "Путін" передав привіт Трампу в Нью-Йорку

Тримайся, братан: "Путін" передав привіт Трампу в Нью-Йорку
Джерело:  Business Insider

На готелі Trump SoHo в Нью-Йорку з'явилася проекція президента Росії Володимира Путіна, яка звертається з провокаційними гаслами до американського лідера Дональда Трампа.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Business Insider.

Читайте також: "Таємна вечеря" на полях G20: Трамп розповів, як зблизився з Путіним

Перед будівлею готелю мережі, яка раніше належала Трампу, вишикувалися люди в формі, схожій на військову, і з прапором Росії. Над ними на будівлю падала проекція із зображенням усміхненого Путіна з піднятим догори великим пальцем руки, а також написами "Тримайся, братан", "Радий допомогти, бро", "Послуги з відмивання", "Йди за грошима".

Американський журналіст і художник Робін Белл представився як організатор акції і назвав її "Follow the money" ("Йди за грошима", - рус), - фразою, яка символізує корупційність верхніх шарів влади.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Путін пояснив, чого чекав від перемоги Дональда Трампа на виборах президента США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?