Український бренд одягу братиме участь у New York Fashion Week
Категорія
Культура
Дата публікації

Український бренд одягу братиме участь у New York Fashion Week

Український бренд одягу братиме участь у New York Fashion Week
Джерело:  online.ua

Сьогодні стало відомо, що бренд BEVZA покаже колекцію весна-літо 2018 на Тижні моди в Нью Йорку. Шоу пройде 10 вересня, в Skylight Clarkson Square. У цій локації покажуть колекції 40 учасників тижня моди, про це повідомляє ONLINE.UA.

Про те, що українська марка BEVZA покаже нову колекцію в Нью-Йорку, стало відомо після публікації розкладу на офіційному сайті NYFW.

«Це черговий великий і відповідальний крок у розвитку бренду BEVZA, з одного боку це певний підсумок, з іншого - вихід на новий рівень розвитку. Нью-Йорк дуже близький по духу бренду BEVZA в даний момент, він стрімкий, демократичний, але при цьому стриманий і насичений. Ми на одній хвилі і говоримо на одній мові. Опинитися в офіційному розкладі NYFW це не визнання або честь, це величезний щоденна праця команди бренду, який приніс свій результат. Сподіваюся, що сам показ і колекція отримає заслужені відгуки і буде сприйнята належним чином в новій для бренду fashion столиці», - коментує Світлана Бевза.

Як і в минулі сезони, після показу в Нью-Йорку колекція SS18 бренду BEVZA буде представлена в шоу-румі в Парижі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?