Чергова ескалація: в штабі відзвітували про нових загиблих в АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Чергова ескалація: в штабі відзвітували про нових загиблих в АТО

Чергова ескалація: в штабі відзвітували про нових загиблих в АТО
Джерело:  online.ua

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі спостерігається ескалація конфлікту. Так, за добу 8 серпня в результаті бойових дій загинуло троє українських військових, ще дев'ять постраждали.

Про це йдеться у зведенні, опублікованому прес-центром штабу АТО станом на ранок 9 серпня, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У Генштабі приголомшили числом загиблих з початку АТО військових

Найбільше обстрілів зафіксували на Приморському напрямі: бойовики вели вогонь з мінометів по Широкино, проводили провокації у Водяного, обстрілювали з мінометів Красногорівку і Талаківку, били по укріпленнях сил АТО з БМП в Чермалику.

На Луганському напрямку терористи обстрілювали з БМП, кулеметів і стрілецької зброї Золоте, Новозванівку, Новоолександрівку і Троїцьке, з міномета 120 мм калібру, - Новотошківське. Також вівся вогонь з мінометів, гранатометів, стрілецької зброї та кулеметів в районі шахти Бутівки та Авдіївки на Донецькому напрямку.

Варто зауважити, що українські захисники відкривали вогонь на поразку майже на кожен обстріл з боку бойовиків.

"Всього за минулу добу бойовики 28 раз порушили перемир'я. 3 українських військових загинули, ще 8 отримали поранення, один - бойову травму", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, за добу до цього, 7 серпня, в зоні АТО на Донбасі загинув один український боєць, в той час як ще двоє були поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?