США і Північна Корея обмінялися ядерними погрозами
Категорія
Світ
Дата публікації

США і Північна Корея обмінялися ядерними погрозами

США і Північна Корея обмінялися ядерними погрозами
Джерело:  BBC

Північна Корея заявила про вивчення можливості нанесення ядерного удару по США, у відповідь на що американський лідер Дональд Трамп жорстко закликав утримуватися від подібних загроз.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Читайте також: КНДР грає м'язами: проведено нове військове випробування

Відзначимо, що представник уряду КНДР раніше заявив про готовність завдати масштабного удару по базі ВПС США на острові Гуам за наказом Кім Чен Ина. Більш того, міністр закордонних справ Північної Кореї Лі Юн Хо погрожував Америці "жорстоким уроком із застосуванням ядерної зброї" в разі нападу на КНДР.

У відповідь на це Трамп попередив владу Північної Кореї, що в майбутньому подібні загрози будуть зустрінуті "вогнем і гнівом, яких ніколи не бачив світ".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Міноборони США робили тривожну заяву про можливе проведення КНДР холодного ракетного запуску.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?