В "Укрзалізниці" сталася гучна відставка
Категорія
Україна
Дата публікації

В "Укрзалізниці" сталася гучна відставка

В "Укрзалізниці" сталася гучна відставка
Джерело:  online.ua

Поляк Войцех Балчун оголосив про відставку з поста керівника держпідприємства "Українська залізниця".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter глави українського уряду Володимира Гройсмана.

Читайте також: Балчун розповів про незвичайну пригоду в поїзді Київ-Маріуполь

Відзначається, що Балчун покинув посаду "за особистими обставинами", і вже на засіданні 9 серпня Кабінет міністрів вибере тимчасово виконуючого обов'язки керівника "Укрзалізниці", після чого буде оголошений конкурс на посаду.

Поляк на своїй сторінці в соцмережі зізнався, що до призначення керівником "Укрзалізниці" лише раз був в Україні, однак ця посада стала найскладнішою і найважливішою в його житті.

"Ситуація, яку я застав, була набагато складніша, ніж можна було комусь уявити, - підкреслив Балчун і зазначив, що за час його роботи компанія була стабілізована, повернулася на шлях інвестицій, запустила нові напрямки перевезень, - Але багато чого не склалося, що є природним, враховуючи масштаби проблем".

"Укрзалізниця" і Україна - назавжди в моєму серці", - додав поляк.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про початок роботи "Укрзалізниці" з інформаційно-торговими терміналами Thomson Reuters і Bloomberg.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?