На депутатські перукарні, лікарні, автопарки витрачаються сотні млн грн, - Рабінович
Категорія
Україна
Дата публікації

На депутатські перукарні, лікарні, автопарки витрачаються сотні млн грн, - Рабінович

На депутатські перукарні, лікарні, автопарки витрачаються сотні млн грн, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Про позачерговий призов у Нацгвардію висловився народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович у прямому ефірі телеканалу NewsOne, пише РБК, повідомляє ONLINE.UA.

«На осінь готуються якісь серйозні речі, влада хоче терміново закликати в Національну гвардію тисячі людей, при цьому прямо заявляє, що терміново потрібна охорона для суддів. Тобто в армію підуть наші хлопці, щоб охороняти тих, хто вже отримав довічно високі зарплати в 12 000 грн, кому парламент передав повноваження - і проголосували за це БПП, Народний Фронт і зрадив виборців Оппоблок, який здав свої голоси влади. Очевидно, що готується таке рішення, яке необхідно буде захищати, можливо, це буде рішення по землі, - ми поки не знаємо, можемо лише тільки гадати»

Політик також різко розкритикував витрати з бюджету на ремонт робочих місць в Раді, які оцінюють близько семи млн грн. «Це справжнє божевілля, люди, що мають совість ніколи б такого не робили у воюючій країні, в країні, де пенсіонери ледве-ледве зводять кінці з кінцями при таких тарифах і цінах, в країні, яку вони ж і обдерли до нитки! Коли йшли на вибори - всі обіцяли собі нічого не брати, а як прийшли до влади - так що, забули?», - прокоментував він ситуацію.

«У чотирьох санаторіях Управсправами відпочили за рік аж чотири депутати, а ми витрачаємо сотні мільйонів на їх утримання, на всі ці депутатські перукарні, спецлікарні, автопарки ... Мали б совість, обіцяли ж усього цього позбутися! Я подав законопроект, щоб Феофанію віддали постраждалим на сході країни, щоб свої привілеї повернули людям ... Але мене не чують, понад 60 моїх законопроектів ця «недокоаліція» не допускає навіть до розгляду в залі!», - підсумував депутат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?