СБУ взялася за ще одного "чиновника" угруповання ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ взялася за ще одного "чиновника" угруповання ДНР

СБУ взялася за ще одного "чиновника" угруповання ДНР
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України в заочному порядку оголосила про підозру "першому заступнику міністра доходів і зборів" угруповання ДНР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр Служби безпеки України.

Читайте також: Росія прийняла нове рішення щодо бойовиків ДНР

Встановлено, що в 2014 році колишній чиновник одного з районних відділень Державної фіскальної служби в Донецьку добровільно обійняв посаду "заступника міністра" угруповання ДНР.

На своєму "посту" зловмисник відповідав за збір податків в "бюджет" терористичної організації, після чого розподіляв їх на закупівлю військової техніки, боєприпасів та обладнання для окремих банд бойовиків.

З огляду на те, що злочинець перебуває на непідконтрольній уряду території Донецької області, йому заочно оголосили про підозру в організаційному сприянні діяльності терористичного угрупування, участі у ньому, неодноразовому здійсненні дій по фінансуванню терористичної організації, що діє з метою зміни кордонів держави або зміни влади, які спричинили тяжкі наслідки.

Згідно з даними "Миротворця", обов'язки "першого заступника міністра доходів і зборів" ДНР виконує Олександр Михайлов 1979 року народження.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прокуратура Донецької області заочно оголосила про підозру у фінансуванні тероризму та сепаратизмі "міністру фінансів" ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?