В Україні для переселенців змінять правила реєстрації місця проживання
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні для переселенців змінять правила реєстрації місця проживання

В Україні для переселенців змінять правила реєстрації місця проживання

Український уряд змінив порядок реєстрації місця проживання для внутрішньо переміщених осіб.

Постанову про це прийняли на засіданні Кабінету Міністрів України від 9 серпня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські Новини".

Читайте також: Путін оплатить повернення біженців на Донбас

З пункту 9 Правил реєстрації місця проживання, прийнятих постановою Кабміну №207 від 2 березня 2016 року, приберуть слова "та довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи", що скасує для переселенців необхідність вказувати в довідці місце перебування.

Відзначимо, що постанова була прийнята відповідно до законопроекту Верховної Ради №4022а про виключення довідки про взяття переселенця на облік зі списку документів, в які вносяться відомості про місце перебування особи.

Як повідомляв ONLINE.UA, станом на початок квітня 2017 року в Україні зареєстрували майже 1,6 млн переселенців з території окупованого Криму і Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?