Роль Росії у виборах президента США: ФБР провело обшук у екс-радника Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Роль Росії у виборах президента США: ФБР провело обшук у екс-радника Трампа

Роль Росії у виборах президента США: ФБР провело обшук у екс-радника Трампа
Джерело:  The Washington Post

ФБР провело обшуки з конфіскацією в заміському будинку колишнього радника президента США Дональда Трампа Пола Манафорта.

Обшуки провели в рамках розслідування можливого втручання Росії у вибори президента США в 2016 році, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

Читайте також: Соратник Трампа отримав мільйони від людей Путіна: нове гучне розслідування

Обшуки в будинку Манафорта в штаті Віргінія були проведені два тижні тому, - 26 липня 2017 року, - і були санкціоновані прокурором. Це сталося на наступний день після розмови консультанта з сенатським комітетом з розвідки, де обговорювалася зустріч Манафорта з російським адвокатом Наталією Весельницькою у червні 2016 року.

Відомо, що в рамках обшуків були конфісковані документи, проте не інформується, які саме. Наближені до Манафорта заявляють, що він співпрацював з правоохоронними органами, і нічого не приховував.

Як повідомляв ONLINE.UA, Пол Манафорт очолював виборчий штаб Дональда Трампа, однак залишив посаду після оприлюднення деталей його зв'язку з колишнім президентом України Віктором Януковичем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?