У зоні АТО стався конфлікт між військовими і цивільними, є жертва
Категорія
Події
Дата публікації

У зоні АТО стався конфлікт між військовими і цивільними, є жертва

У зоні АТО стався конфлікт між військовими і цивільними, є жертва
Джерело:  online.ua

З'явилася інформація про конфлікт між українськими військовослужбовцями і цивільними особами, який стався в зоні проведення бойових дій на Донбасі і спричинив за собою смерть жінки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу антитерористичної операції.

Читайте також: На військовому полігоні Київщини стався смертельний інцидент

У середу, 9 серпня, в Попаснянському районі Луганської області госпіталізували чоловіка з пошкодженням гомілки, нанесеним в результаті стрілянини, і жінку, що пізніше померла в лікарні від отриманих вогнепальних поранень.

За попередніми даними, стрілянина з постраждалими сталася в рамках сварки між цивільними особами і бійцями Збройних сил України. На даний момент проводяться заходи щодо встановлення мотивів злочину і перевірки даних про причетність українських військових до інциденту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спостерігачі ОБСЄ інформували, що з початку поточного року в зоні АТО на Донбасі зафіксували 341 постраждалого та загиблого мирного жителя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?