В Україні назвали дату останньої битви з Росією за Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні назвали дату останньої битви з Росією за Донбас

В Україні назвали дату останньої битви з Росією за Донбас
Джерело:  5 канал

Російська Федерація покине територію українського Донбасу вже у прийдешньому 2018 році.

Про це заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак висловився в ефірі "5 каналу", повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Росія змінила правила перебування в країні для жителів окупованого Донбасу

Гримчак зазначив, що український уряд розрахував дату відходу проросійських військ з урахуванням таких чинників як підписані нещодавно в США санкції проти Росії, проте вона віддалилася через блокаду окупованої території Донбасу.

Так, через блокаду ОРДЛО в першому кварталі 2017 року в Україні було зафіксовано зростання ВВП на рівні в 2,3%, в той час як очікувалося зростання в 4%.

Крім того, Гримчак підкреслив, що "є підозри", що в листопаді 2018 року, щоб не йти з території Донбасу, Росія спробує активізувати всі наявні ресурси у останній битві.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про скорочення Росією фінансування і забезпечення бойовиків так званої ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?