Ракетний удар і знищення народу: США і КНДР знову обмінялися погрозами
Категорія
Світ
Дата публікації

Ракетний удар і знищення народу: США і КНДР знову обмінялися погрозами

Ракетний удар і знищення народу: США і КНДР знову обмінялися погрозами
Джерело:  independent.co.uk

У КНДР заявили про вивчення можливості нанесення ракетного удару по американській базі у Тихому океані, у відповідь на що Пентагон застеріг Північну Корею від вчинення дій, які можуть привести до "знищення всього народу".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.

Читайте також: В США зробили тривожну заяву про підводний човен КНДР

Раніше в КНДР заявили про готовність завдати удару по базі ВПС США на острові Гуам, у відповідь на що американський лідер Дональд Трамп попередив владу Північної Кореї, що в майбутньому такі загрози будуть зустрічатися з "вогнем і гнівом, яких ще не бачив світ".

Після цього, 9 серпня, в ЗМІ з'явилася заява представника корейської народної армії, який стверджує, що КНДР готова в будь-який момент вдарити балістичною ракетою Хвасонг-12 по американським військовим базам, включаючи Андерсен.

Глава Пентагону США Джеймс Меттіс, в свою чергу, закликав КНДР припинити вивчати можливість здійснення дій, які можуть привести до повалення режиму в країні і знищення всього народу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Джеймс Меттіс стверджував, що війна США та Північної Кореї в разі її початку буде "катастрофічною".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?