Стало відомо, скільки абітурієнтів набрали максимум на ЗНО у 2017 році
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, скільки абітурієнтів набрали максимум на ЗНО у 2017 році

Стало відомо, скільки абітурієнтів набрали максимум на ЗНО у 2017 році

У 2017 році найвищу кількість балів за результатами зовнішнього незалежного тестування отримали 294 абітурієнта.

Про це керівник Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій розповів в ході прес-конференції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські Новини".

Читайте також: Де хочуть вчитися абітурієнти в Україні: з'явився рейтинг вишів і напрямів

Карандій підкреслив, що 285 вступників отримало максимальну позначку в 200 балів з одного предмету, в той час як ще дев'ять абітурієнтів отримало вищий бал за результатами оцінювання з двох дисциплін.

Також наголошується, що в 2018 році внесуть зміни в правила. Так, оцінювання з іноземних мов буде проходити з використанням дворівневих тестів з аудіюванням, випускники ПТУ та коледжів будуть здавати ДПА у формі ЗНО, а тести з математики, української мови та літератури, а також історії України адаптують для людей з вадами зору.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, для яких спеціальностей у 2018 році введуть обов'язкове проходження ЗНО для вступу до магістратури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?