На пляжі в Полтаві застрелили чоловіка і поранили дитину: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

На пляжі в Полтаві застрелили чоловіка і поранили дитину: з'явилося відео

На пляжі в Полтаві застрелили чоловіка і поранили дитину: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Увечері в четвер, 10 серпня, чоловік відкрив стрілянину на пляжі Дублянщина на березі Ворскли в Полтаві, в результаті чого був зафіксований один загиблий і двоє потерпілих, серед яких семирічний хлопчик.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіціі в Полтавській області.

Читайте також: На вокзалі в Києві відкрили стрілянину, є постраждалі

Відзначається, що інцидент стався близько 19:30. Між відпочиваючими стався конфлікт, в ході якого почалася бійка, захищаючись у якій 22-річний полтавчанин почав стріляти з гладкоствольної рушниці в нападників.

В результаті стрілянини один чоловік загинув на місці, в той час як 24-річний чоловік і хлопчик 2010 року народження були госпіталізовані. Стрілка затримали. За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтями про хуліганство із застосуванням зброї, а також умисне вбивство при перевищенні самооборони.

У мережі з'явилося відео з місця подій:

Відео: YouTube/Андрій Петров

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на святкуванні дня народження в Троїцькому Луганської області почався конфлікт між цивільними і військовими, запрошеними в гості, в результаті якого сталася стрілянина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?