Поліція шокувала версією причини смертельної пожежі в Києві
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція шокувала версією причини смертельної пожежі в Києві

Поліція шокувала версією причини смертельної пожежі в Києві
Джерело:  online.ua

Чоловік, який вистрибнув з вікна під час пожежі в житловому будинку Шевченківського району Києва, скоїв подвійне вбивство і влаштував підпал.

Про це заявили представники столичної поліції, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У Дубаї горіла одна з найвищих у світі будівель: з'явилися фото і відео

До початку пожежі мешканці будинку інформували поліцію, що в сусідній квартирі, де проживала жінка з дочкою, чоловік голосно говорить по телефону, заявляючи, що він знаходиться на балконі і накладе на себе руки.

Коли правоохоронці прибули на місце подій, то рятувальники вже займалися гасінням вогню, під час чого чоловік вистрибнув з вікна і розбився. Обидві жінки, виявлені під час ліквідації пожежі, мали травми голови.

Відкрили кримінальну справу за статтею про подвійне вбивство з правової позначкою про самогубство.

Як повідомляв ONLINE.UA, пожежа почалася близько 12 години дня 11 серпня в квартирі на сьомому поверсі житлового будинку №10 по провулку Бехтеревському. Повністю вогонь загасили тільки через дві години.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?