На Київщині врятували "динозавра", що живиться кабачками: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На Київщині врятували "динозавра", що живиться кабачками: з'явилися фото

На Київщині врятували "динозавра", що живиться кабачками: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Київській області знайшли загублену домашню ігуану, яка з'їла весь урожай кабачків на городі, намагаючись вижити на волі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на команду порятунку тварин Kyiv Animal Rescue Group.

Читайте також: Рада ввела штрафи і тюремні терміни за жорстоке поводження з тваринами

До рятувальників звернулася мешканка села Крушинка на Київщині, яка заявила, що у неї в городі вже тиждень живе "динозавр", який вже з'їв весь урожай кабачків і потоптав всі грядки.

Коли волонтери прибули на місце, то виявили на кущі виснажену і зневоднену ігуану приблизно в метр завдовжки. Оскільки вона не чинила ніякого опору, коли її забирали у ветеринарну клініку Київського зоопарку, було вирішено, що тварина лише з місяць назад загубилася, і до цього жила з господарем.

Так і виявилося: після надання інциденту розголосу в мережі був виявлений господар ігуани, який розповів, що вона втекла, поки її залишили приймати сонячні ванни в саду. Передача вихованця господареві була здійснена директором столичного зоопарку.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Алясці помер кіт, який протягом 20-ти років перебував на посаді мера міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?