Звернення воїнів АТО до матерів футболістів "Динамо-2"
Категорія
Культура
Дата публікації

Звернення воїнів АТО до матерів футболістів "Динамо-2"

Звернення воїнів АТО до матерів футболістів "Динамо-2"
Джерело:  dsnews.ua

За весь час проведення АТО, взяття Маріуполя - чи не головна стратегічна перемога України. Місто було захоплене проросійськими бойовиками. Сьогодні зосереджені величезні сили для його захисту і недопущення повтору ситуації, про це пише "Ділова столиця", повідомляє ONLINE.UA.

У зв'язку з цим дуже неприємно здивувало звернення матерів динамівських гравців з проханням перенести матч з Маріуполя. Хотілося б задати їм кілька питань, нехай і риторичних. У яких військкоматах на обліку стоять їхні діти і чи проходять службу в армії? Віддають вони собі звіт в тому, що під Маріуполем стоять ровесники, однолітки їх дітей в бронежилетах і ризикують життям, в тому числі і для того, щоб в місті було свято футболу? Пишуть вони воєнкома так само переконливо прохання задіяти їх дітей на захист країни, як вони просять владу перенести матч з українського міста?

Подібні заяви зараз - це і є прямий поштовх до зростання сепаратизму. Ми, люди з різних областей України, сьогодні борони Маріуполь. Але що повинні відчувати мешканці Маріуполя і що вони будуть відчувати, якщо держава відбере у міста футбол? Людям тут дуже непросто. І головне, чого не можна допустити-це щоб вони відчули себе покинутими і ізольованими.

Ми стоїмо для того, щоб місто жило спокійно. І нам вдається це забезпечити в прямому сенсі. Але якщо Маріуполь буде позбавлений прав інших українських міст, то виникає логічне запитання: "А навіщо тоді все це і за що ми ризикуємо життям?"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?