Кравчук розповів, що робив Янукович в ніч побиття студентів на Майдані
Категорія
Політика
Дата публікації

Кравчук розповів, що робив Янукович в ніч побиття студентів на Майдані

Кравчук розповів, що робив Янукович в ніч побиття студентів на Майдані
Джерело:  Гордон

В ніч на 30 грудня 2013 року, коли на Майдані в Києві “Беркут” побив студентів, екс-президент-утікач Віктор Янукович полював разом з гостями в резиденції Межигір’я та співав караоке.

Про це розповів колишній президент України Леонід Кравчук у програмі "Бацман LIVE" на каналі NewsOne, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Гордон.

Перший президент України в ніч побиття студентів був одним з гостей в резиденції Януковича.

“Обстановка була складною, і ми вже знали, що на Майдані збираються студенти. Коли закінчилося полювання, ми пішли вечеряти, співали пісні... як це називається, коли по телебаченню співають?”, - сказав Кравчук.

“Віктор Федорович завжди співав караоке. У нього був хороший голос... Розумієте, тоді на Майдані ще не було конфлікту. Тільки прийшли студенти”, - додав він.

Читайте також: Суд Києва ухвалив рішення у справі щодо "Межигір'я"

За словами Кравчука, того вечора до Януковича хтось підійшов і попросив його вийти.

“Всі сиділи, дехто, у кого був голос або настрій, підспівували. Ну це тривало недовго. Вечеря скільки триває? До години? Це вже кінець полювання, повечеряли - і поїхали. Можливо, хтось і залишався, не знаю. Але факт його термінового повернення до Києва - це було при мені”, - зазначив екс-президент.

Окрім того, Кравчук стверджує, що побиття студентів на Майдані відбулося без відома Януковича.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича були допитані міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов, а також екс-прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?