Заява про те, що українці багато їдять - апофеоз нахабства Реви, - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Заява про те, що українці багато їдять - апофеоз нахабства Реви, - Рабінович

Заява про те, що українці багато їдять - апофеоз нахабства Реви, - Рабінович

Слова міністра соціальної політики Андрія Реви про те, що українці порівняно з німцями занадто багато їдять, є апофеозом нахабства. Таку думку висловив народний депутат України, лідер партії "За Життя" Вадим Рабинович під час програми "Хто кому Рабинович" в ефірі телеканалу "112 Україна", пише КП в Україні, повідомляє ONLINE.UA.

"Я міністра Реву давно слухаю, у мене різні думки в голові з'являються, коли я його чую. Але я думаю, що це (заява про те, що українці занадто багато їдять, - ред.) був апофеоз нахабства"- заявив Рабинович. При цьому, лідер партії «За Життя» зазначив, що Рева не вважає свої слова чимось образливим, тому що просто озвучив, що насправді думає влада про народ.

"Він не вважає, що сказав щось погане. Просто вони у владі дійсно всі так думають. Вони дійсно вважають, що винен народ. Вони щиро впевнені, що вони - геніальні менеджери, приголомшливі керівники, але народ їх не розуміє", - зазначив народний депутат.

Нагадаємо, раніше Андрій Рева заявив, що українці витрачають на харчування 50% доходів, а німці - 14%, так як українці, в порівнянні з німцями, занадто багато їдять.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?