У чарти iTunes увійшов трек з 10 хвилинами тиші
Категорія
Технології
Дата публікації

У чарти iTunes увійшов трек з 10 хвилинами тиші

У чарти iTunes увійшов трек з 10 хвилинами тиші
Джерело:  Engadget

Композиція, яка не містить жодного звуку, потрапила в топ-30 хіт-параду iTunes.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Engadget.

Читайте також: Gorillaz порушили семирічне мовчання новим альбомом: послухайте аудіо

Трек "Aaaa Very Good Song", що коштує в iTunes $0,99 (близько 25 гривень), був створений колишнім главою відділу соціальних медіа Buzzfeed Саміром Мезрахі, має тривалість 9 хвилин і 58 секунд, і не містить жодного звуку.

Як пояснив творець композиції, "пісня" була випущена, щоб подарувати автомобілістам десять хвилин тиші для того, щоб вибрати першу композицію.

Зауважимо, що при підключенні пристрою iOS до аудіосистеми кожен раз починає грати пісня, що стоїть першою у списку за алфавітом, і в соцмережах багато користувачів вже подякували Мезрахі за "10 хвилин тиші", зізнаючись, що встигли зненавидіти пісню, що грала першою.

Як повідомляв ONLINE.UA, після виступу на Євробаченні-2017 український проект ONUKA потрапив в чарти iTunes декількох країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?