Нова модель 574 Sport – нова сторінка в історії NEW BALANCE
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Нова модель 574 Sport – нова сторінка в історії NEW BALANCE

Нова модель 574 Sport – нова сторінка в історії NEW BALANCE
Джерело:  online.ua

13 серпня в Києві, в магазині Shift відбулась грандіозна вечірка, присвячена презентації нової моделі New Balance 574 Sport.

Серед гостей можна було зустріти Ірішу Блохіну, Анатолія Анатоліча, Артема Гагаріна, Сержа Смоліна, Serge Payet. Очікуваним сюрпризом на вечірці став виступ танцівників з колективу Apache Crew.

На створення кросівок 574 Sport дизайнерів надихнули класичні New Balance 574, які побачили світ ще в далеких 80-хх роках.

574 Sport – це та модель, яка стирає межу між спортом та лайфстайлом. Вона об’єднує традиційний силует 574-х та технологічну спортивну підошву Fresh Foam з амортизаційною вставкою Abzorb. Оригінальна форма язичка та конструкція кросівка bootie construction забезпечують дуже зручну посадку на нозі. А преміальна замша та сітчастий верх доповнюють дизайн та роблять його ще більш сучасним та стильним.

574 Sport представлений у двох класичних кольорах – білий та чорний. Підошва має червоні елементи, які символізують традиційний колір New Balance. Коробка для кожної пари 574 Sport також відрізняється оригінальним ретро-дизайном.

«574 Sport відкриває новий етап в спортивному стилі», - говорить Шинічі Кубота, віце-президент напрямку лайфстайлу компанії New Balance. «Наша команда дизайнерів переосмислила найбільш популярну модель кросівок New Balance, залишивши лише її основні ДНК елементи. "574 Sport" демонструє прихильність нашого бренду до високоякісної майстерності та нових технологій, оскільки ми зосереджуємось на розробці майбутньої класики.»

З 14 серпня кросівки 574 Sport вже можна придбати в концептуальних магазинах New Balance в Києві в ТЦ ЦУМ, ТРЦ Ocean Plaza, ТРЦ Gulliver, ТРЦ Sky Mall, а також в ТРЦ Караван (м. Харків), ТЦ Європа (м. Одеса), ТЦ Форум Львів (м. Львів), ТРЦ Мост Сіті (м. Дніпро.)

Компанія Starlink Group (офіційний дистриб’ютор New Balance в Україні).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?