Трьох росіян підозрюють у вбивстві італійця на іспанському курорті: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трьох росіян підозрюють у вбивстві італійця на іспанському курорті: опубліковано відео

Трьох росіян підозрюють у вбивстві італійця на іспанському курорті: опубліковано відео
Джерело:  BBC

В Іспанії затримали трьох громадян Росії, яких підозрюють у вбивстві 22-річного італійця Ніколо Кьятті.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Як повідомили в поліції Іспанії, громадяни РФ в ніч на 12 серпня побили молодого італійця на дискотеці в курортному місті Ллорет-де-Мар. Прибувши на місце інциденту, поліція знайшла 22-річного хлопця в критичному стані. Пізніше в лікарні він помер.

Після нападу росіяни втекли з місця злочину. Їх затримали пізніше, проте імена підозрюваних не повідомляються. Відомо, що нападникам 20, 24 і 26 років. Як пишуть іспанські ЗМІ, затримані росіяни жили у Франції, де шукали політичного притулку.

Зазначається, що троє росіян били італійця кулаками й ногами по голові. Один з друзів загиблого розповів італійським ЗМІ про те, що нападники продовжували бити Кьятті, навіть коли він втратив свідомість.

"Вони були схожі на тварин", - зазначив він, додавши, що ніхто не втрутився в бійку, а чимало людей знімали все на мобільні телефони.

Читайте також: На Вінниччині «Мерседес» на смерть збив мотоцикліста

В інтернеті з’явилося відео, на якому видно, як троє чоловіків б'ють Кьятті, причому один з них завдає йому удар ногою по голові, після чого хлопець втрачає свідомість.

Увага! Відео містить сцени насилля!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?