Справа на $600 млрд: Трамп вжив заходів проти Китаю
Категорія
Світ
Дата публікації

Справа на $600 млрд: Трамп вжив заходів проти Китаю

Справа на $600 млрд: Трамп вжив заходів проти Китаю
Джерело:  Reuters

Президент США Дональд Трамп доручив почати розслідування в справі про ймовірну крадіжку Китаєм інтелектуальної власності.

Щоб підписати відповідний меморандум, американський лідер перервав 17-денну відпустку, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: У Китаї Трампа через гучну заяву порівняли з бандитом

Зауважимо, що влада КНР вимагає від компаній ділитися технологіями для роботи на території держави, в зв'язку з чим Трамп охарактеризував Китай як "головного торгового негідника для США". Так, за підрахунками експертів, було захоплено інтелектуальної власності на $600 млрд.

У зв'язку з цим президент США зважився на "один великий крок", і доручив торговому представнику Роберту Лайхайзеру протягом року провести розслідування і дати владі США чітку відповідь, - чи є необхідність офіційно братися за порушення Китаєм американських прав на інтелектуальну власність.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше влада Китаю закликала Дональда Трампа до мирного врегулювання ситуації з КНДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?