Поблизу Парижу авто протаранило терасу піцерії: загинула дитина, є поранені
Категорія
Світ
Дата публікації

Поблизу Парижу авто протаранило терасу піцерії: загинула дитина, є поранені

Поблизу Парижу авто протаранило терасу піцерії: загинула дитина, є поранені
Джерело:  Associated Press

У селищі Сетт-Сорт, на схід від Парижу, автомобіль в'їхав на терасу піцерії, внаслідок чого загинула 12-річна дівчинка та були поранені п'ятеро людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на АР.

Подія сталася близько 9-ї вечора 14 серпня. Поліція не виключає версію теракту, але навмисний характер дій водія не залишає сумнівів.

Згідно з останніми даними поліції, зловмисника було затримано. В свою чергу Reuters, посилаючись на Міністерство внутрішніх справ Франції, повідомляє, що чоловік страждав від депрессії.

"Я не можу сказати, що версія теракту повністю спростована, але це - не основна лінія розслідування на данному етапі. Перші ознаки не вказують на тероризм", - сказав представник МВС П'єр-Анрі Бранде BFM TV.

Один зі свідків інциденту зазначив: "Всі , хто був на терасі, потрапили під удар".

Як повідомляв ONLINE.UA, 20 квітня в центрі Парижа сталася стрілянина, в результаті чого один поліцейський загинув; людина, яка стріляла у правоохоронців, теж була вбита.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?