Автор пісні про бойовика Моторолу поповнив списки "Миротворця"
Категорія
Події
Дата публікації

Автор пісні про бойовика Моторолу поповнив списки "Миротворця"

Автор пісні про бойовика Моторолу поповнив списки "Миротворця"
Джерело:  online.ua

Російський співак Олександр Фадєєв, відомий як Данко, виступив в окупованому Донецьку з піснею про вбитого бойовика ДНР Арсена Моторолу Павлова, після чого поповнив списки злочинців "Миротворця".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт "Миротворця".

Читайте також: Путінський пропагандист написав книгу про Моторолу з дурним назвою: з'явилося фото

Відзначимо, що виступ з піснею "Старий друг" пройшов у окупованому бойовиками ДНР Донецьку 12 серпня на концерті, приуроченому до Дня будівельника. Данко заявив, що пісню про "героя" написав давно, однак раніше її нікому не показував.

"Ми стали раптом під шелест літнього дощу. Зовсім не друг, лише посміхнутися йдучи. І на склі, під іній чіткі сліди. Нагадають мені, яким був ти", - заспівав російський виконавець.

В мережі з'явилося відео виступу з цією композицією:

Незабаром після цього досьє на Фадєєва з'явилося в базі "Миротворця" за фактом участі в заходах угруповання ДНР, а також свідомого порушення державного кордону України.

Як повідомляв ONLINE.UA, Арсен Моторола Павлов був підірваний в ліфті власного будинку в Донецьку 16 жовтня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?