Відомий шахіст повернувся в спорт через 12 років
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відомий шахіст повернувся в спорт через 12 років

Відомий шахіст повернувся в спорт через 12 років
Джерело:  online.ua

Екс-чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров після 12-річної перерви на час повернеться в спорт для участі в турнірі Sinquefield Cup.

Про це він заявив на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Їм наплювати: Каспаров розкрив сенс диктатури Путіна

Каспаров пояснив, що Сент-Луїс в США, де буде проходити турнір, - особливе місце для нього, і він дуже радий підвищеній увазі громадськості до заходу, яка проявляється через його участь, проте після він грати більше не буде.

"Це не кінець моєму відходу від шахів, тільки п'ятиденна перерва", - підкреслив він.

Зауважимо, що Гаррі Каспаров став наймолодшим чемпіоном планети з шахів, вигравши поєдинок за світову першість у 1985 році, коли йому було 23 роки. У 2005 році він оголосив про завершення спортивної кар'єри і став одним з організаторів російської опозиційної партії "Другая Россия".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явився список семи кроків, необхідних для перемоги над президентом Росії Володимиром Путіним, який Гаррі Каспаров написав 8 березня 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?