Ведучий КВК з сином потрапили до списку “Миротворця”
Категорія
Культура
Дата публікації

Ведучий КВК з сином потрапили до списку “Миротворця”

Ведучий КВК з сином потрапили до списку “Миротворця”
Джерело:  Миротворець

У списках сайту "Миротворець" опинився відомий російський ведучий Олександр Масляков разом зі своїм сином Олександром Масляковим-молодшим.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт “ Миротворець ”.

На сайті “Миротворця” зазначається, що ведучого КВК занесли до “чистилища” через заперечення російської агресії та як учасника легалізації анексії Криму та так званої ДНР.

Читайте також: "Прекрасна няня" з відомого російського серіалу занесена до "Миротворця"

"Дозвіл участі команд з так званої ДНР у фестивалі гумору "КіВіН 2016" (Сочі, 11-25 січня 2016). Організації "Кримської ліги КВК", заснованої під патронатом окупаційних властей, через офіційне членство команд в МС "КВК", а також дозвіл участі команди з Криму у фестивалі гумору "КіВіН-2016" (Сочі, 11-25 січня 2016), і в морській лізі (2017, Санкт-Петербург)", - повідомляється на сайті "Миротворця".

Як відомо, сайт "Миротворець" створено 2014-го року групою науковців, журналістів та спеціалістів з питань дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, що займаються творчою науковою та журналістською діяльністю. Сайт є незалежною недержавною організацією.

Як повідомляв ONLINE.UA, російський співак Олександр Фадєєв, відомий як Данко, виступив в окупованому Донецьку з піснею про вбитого бойовика ДНР Арсена Моторолу Павлова, після чого поповнив списки злочинців "Миротворця".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?