СБУ депортувала з України російську пропагандистку
Категорія
Політика
Дата публікації

СБУ депортувала з України російську пропагандистку

СБУ депортувала з України російську пропагандистку
Джерело:  news.liga.net

У вівторок, 15 серпня, Служба безпеки України депортувала журналістку Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії (ВДТРК) Тамару Нерсесьян.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LIGA.net.

Телеканал повідомляє: "З Києва депортували спеціального кореспондента ВГТРК Тамару Нерсесьян. Зараз вона вже їде до редакції. При першій нагоді, журналістка розповість докладно все, що з нею сталося, а також про те, які претензії їй висунула українська влада".

Журналістці пропагандистського російського телеканалу було заборонено в'їжджати на терени України протягом трьох років.

"Так. Сьогодні її видворили із забороною в'їзду, підтверджуємо", - сказали в Службі безпеки України.

Читайте також: Ведучий КВК з сином потрапили до списку “Миротворця”

Нагадаємо, що це та сама журналістка, що зробила скандальний сюжет про музичний фестиваль "Бандерштат", що проходив на Волині. У сюжеті журналістки йшлося про "возвеличення посібників фашизму" й про те, що фестиваль "фінансувався владою".

Як повідомляв ONLINE.UA, російський співак Олександр Фадєєв поповнив списки злочинців "Миротворця" після виступу в окупованому Донецьку з піснею про вбитого бойовика ДНР Арсена Моторолу Павлова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?